Morgen 08:00 geopend
mergyte uogyte
Bel om te bestellen

+31616035169

Morgen 08:00 geopend

Bruikbare informatie

Maximale isolatie


Zorg ervoor dat uw SIP woning of eenvoudig tuinkantoor warmer en stiller is met PVC ramen en deuren. Deze ramen en deuren zijn gemaakt met een van de nieuwste technologieën – het KBE-systeem_70, waardoor de ramen en deuren een 70 mm dik 5-kamerprofiel en 24 mm dubbele beglazing gevuld met argongas hebben. Deze eigenschappen garanderen dat de ramen en deuren de warmte of koelte (in het geval van een airconditioningsysteem in de zomer) in uw tuingebouw behouden. Bovendien beschermen ze u tegen lawaai van buitenaf, want uit tests is gebleken dat het geluidsisolatieniveau van deze ramen en deuren tot 35 DBI bedraagt.

Bouwregelvriendelijke


PVC ramen en deuren voldoen aan de bouwregelgeving door een totale warmteoverdrachtscoëfficiënt (U-waarde) van 1,4 W/(m²K). De meeste blokhutten op de markt zijn niet in staat om te voldoen aan de bouwregelgeving eisen als gevolg van slechte U-waarde ramen en deuren. Daarom kunnen wij een blokhut of garage aanbieden die voldoet aan de bouwvoorschriften.

 Duitse kwaliteit gegarandeerd


 Onze ramen is een familiebedrijf dat in 1854 in Duitsland is opgericht. Dankzij meer dan 160 jaar ervaring voldoen ramen en deuren aan de strengste kwaliteitseisen. Deze kwaliteit wordt bevestigd door ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, DIN EN ISO 9001:2000 en DVC 189G certificaten. Dit garandeert de hoge stabiliteit, functionaliteit en duurzaamheid van het product. U zult er van houden.

Aanpasbaar

Gewoonlijk worden de meeste PVC ramen, deuren en buitengevels in het wit geleverd. Ontwikkelingen in het productieproces hebben er echter toe geleid dat huiseigenaren niet langer beperkt zijn tot alleen kleur, maar ook tot een reeks aanpasbare vormen, stijlen en imitatie-effecten zoals houtnerf.

Installatiebedrijven en fabrikanten kunnen PVC-producten nu op maat maken volgens uw gewenste specificaties, zodat ramen en deuren perfect passen in uw huis of pand.

Beveiliging

De veiligheid van een woning of huis is van het grootste belang voor elke raam- of deurinstallatie. Daarom overtreft PVC de verwachtingen met een ultralicht maar stevig kozijn, dat in combinatie met verschillende sluitingscombinaties en een dubbele beglazing voorkomt dat een inbreker inbreekt.

Weinig onderhoud

PVC is een onderhoudsarm materiaal, in tegenstelling tot natuurlijke materialen die jaarlijks geschuurd, gelakt en opnieuw geverfd moeten worden. Ramen en deuren van PVC kunnen tientallen jaren meegaan zonder enig teken van verwering, het enige onderhoud is een schoonmaakbeurt met zeepwater om vlekken te voorkomen en vuil te verwijderen.

Duurzaamheid

Het materiaal is ongelooflijk sterk, wat betekent dat de kozijnen bestand zijn tegen de meest extreme elementen en niet worden aangetast door rot en corrosie, wat vooral een voordeel is voor eigendommen die in de buurt van de zee liggen, waar een hoog zoutgehalte problemen kan opleveren. De PVC-coating is ook beschermd tegen ultraviolette (UV) stralen waardoor het materiaal niet verbleekt bij langdurige blootstelling aan de zon.

Ventilatie

PVC-ramen zijn verkrijgbaar in verschillende raamstijlconfiguraties die een efficiënt ventilatiesysteem met effectieve luchtstroom in een kamer bieden. Een doeltreffende raamconfiguratie wordt “draaikiep” genoemd en bestaat uit twee ramen die in twee verschillende richtingen kunnen openen en tochtvrije ventilatie bieden.

In de naar binnen gekantelde positie kan warme lucht ontsnappen via de boven- en zijopeningen, terwijl door het raam volledig te openen de atmosfeer van een hele ruimte snel kan worden geventileerd, wat nuttig is voor het schoonmaken of verfrissen.

Milieuvriendelijk

De gemiddelde levensduur van PVC-ramen kan variëren van 40-80 jaar en ze worden gemaakt van meestal recycleerbare materialen om het effect op het milieu op lange termijn minimaal te houden.

Wanneer u oude ramen en deuren van PVC vervangt, vraag dan uw installateur of ze op de juiste manier worden afgevoerd, zodat ze worden gerecycleerd en de materialen opnieuw kunnen worden gebruikt in andere producten zoals buizen, sanitair en meer.

Weerbestendig

Verwering is een veel voorkomend probleem bij de meeste materialen die aan de buitenkant van een woning worden gebruikt. PVC ramen en deuren reageren niet met water en lucht en zijn niet gevoelig voor de natuurlijke elementen, wat een langere levensduur zonder veroudering betekent.

Hoewel PVC bestand is tegen de weersomstandigheden en minder onderhoud vergt dan natuurlijke tegenmaterialen zoals hout, raden wij aan om regelmatig onderhoud te plegen aan alle PVC-installaties aan de buitenkant, met inbegrip van dakranden en facetten, om een lange levensduur te garanderen.

Geluidsisolatie

Het PVC-materiaal werkt in combinatie met de dubbele glaspanelen om de hoeveelheid geluid die uw huis binnenkomt te verminderen. De meeste PVC ramen en deuren verminderen het buitengeluid met 50% in vergelijking met traditionele ramen en deuren.

Vertel ons over het product dat u zoekt

Geef enkele details over het product dat u zoekt (gebruiksdoel, oppervlakte, afmetingen, ontwerp, enz.). We nemen zo snel mogelijk contact met u op (meestal dezelfde of de volgende werkdag).

 

Wilt u dat wij u terugbellen en productadvies geven?

Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je meestal dezelfde of de volgende werkdag terug.

Bel om te bestellen

+34932201243

Gesloten