Geopend tot 17:00 uur

Price

Oppervlakte

  • 57
Geïnstalleerd Kantoor Breda, 16M²

Denkt u aan een Project?

Wij kunnen u helpen!

Geef ons de details ervan. Wij helpen u graag!

KLEINE TUINHUISJES

Kleine tuinhuizen zijn de perfecte oplossing voor de wat kleinere tuinen. Ze zijn compact en nemen minder ruimte in beslag dan hun grotere broers, maar bieden toch voldoende ruimte voor wat spullen in op te slaan of om aan wat hobby en vrijetijdsbesteding te doen.

Lees verder

In dit blogbericht vertellen we je alles wat je moet weten over kleine tuinhuisjes.

Lees minder

Showing 1–16 of 78 results

SHOW FILTERS

Price

Oppervlakte

  • 57

Denkt u aan een project op maat? Wij kunnen u helpen!

Geef ons er details over. Wij helpen u graag!

Geïnstalleerd Kantoor Breda, 16M² 50

Voordelen van kleine tuinhuizen

Er zijn veel voordelen om te kiezen voor een klein tuinhuis. Ten eerste zijn ze compact en ruimtebesparend. Dat is ideaal voor kleine tuinen, waar goed moet worden nagedacht over de indeling van de beschikbare ruimte. Ten tweede zijn kleine tuinhuisjes vaak goedkoper dan grotere tuinhuizen. Ten derde zijn ze meestal veel eenvoudiger te installeren dan grotere tuinhuizen.

Kleine houten tuinhuisjes

Houten tuinhuisjes zijn een populaire keuze voor een kleine tuin. Ze zijn duurzaam geproduceerd en ze kunnen best wel tegen een stootje. Ze zijn makkelijk op te bouwen en te onderhouden. Door de houtstructuur stralen ze ook nog eens een gezellige en warme sfeer uit. Er zijn veel verschillende soorten kleine houten tuinhuisjes verkrijgbaar, zelfs in verschillende houtsoorten. Dus het zal niet moeilijk zijn om er eentje te vinden die perfect in jouw tuin past.

Voordelen van kleine houten tuinhuisjes

Kleine houten tuinhuisjes hebben veel van dezelfde voordelen als kleine tuinhuizen van andere materialen. Ze zijn compact en ruimtebesparend, vaak goedkoper en eenvoudiger te installeren. Daarnaast zijn houten tuinhuisjes duurzaam en kunnen ze tegen een stootje.

Soorten kleine tuinhuisjes

Er zijn veel verschillende soorten kleine tuinhuisjes, zowel uit hout als uit andere materialen gemaakt. Enkele populaire opties zijn:

  • Bergingen zijn perfect voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen en andere spullen.
  • Schuren zijn grotere bergruimtes die ook kunnen worden gebruikt als werkplaats of hobbyruimte.
  • Overkappingen zijn een geweldige manier om een ​​gedeelte van uw tuin te beschermen tegen de zon en regen.
  • Priëlen zijn een mooie manier om een ​​sfeervolle plek te creëren in uw tuin.

Keuzetips

Bij het kiezen van een klein tuinhuis zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden:

  • De grootte: kies een tuinhuis dat groot genoeg is om uw spullen in op te bergen of om in te klussen bijvoorbeeld.
  • De vorm: kies een vorm die past bij de stijl van uw tuin.
  • Het materiaal: hout is de populairste keuze voor kleine tuinhuisjes, maar er zijn ook andere opties beschikbaar, zoals metaal en kunststof.
  • De kleur: Kies een kleur die past bij de stijl van uw huis en omgeving.

Onderhoud

Om een klein tuinhuisje in goede staat te houden, is het belangrijk om het regelmatig te onderhouden. Dit betekent dat je het hout moet schilderen of beitsen om het te beschermen tegen allerlei weersinvloeden. Je moet ook regelmatig de dakbedekking even controleren om te checken of die nog in goede staat is, want een lek dak wil je ten alle tijden vermijden!

Conclusie

Kleine tuinhuizen zijn een ideale manier om wat extra ruimte te maken in uw tuin. Ze zijn compact en ruimtebesparend, maar bieden toch voldoende ruimte voor de opslag van spullen of om wat aan ontspanning te doen. Houten tuinhuisjes zijn echt een populaire keuze voor de wat kleinere tuinen. Ze gaan lang mee en ze kunnen tegen alle gangbare weersomstandigheden van de Lage Landen.

Wilt u dat wij u terugbellen en productadvies geven?

Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je meestal dezelfde of de volgende werkdag terug.

Vertel ons over het product dat u zoekt

Geef enkele details over het product dat u zoekt (gebruiksdoel, oppervlakte, afmetingen, ontwerp, enz.). We nemen zo snel mogelijk contact met u op (meestal dezelfde of de volgende werkdag).

 

Bel om te bestellen

+34932201243

Geopend