AL ONZE BESTAANDE PROJECTEN KUNNEN GRATIS AAN UW BEHOEFTEN WORDEN GEWIJZIGD EN AANGEPASTE!

Prijs

Oppervlakte

Prijsklasse

BARREL SAUNA

Bij luxe spa’s en naast vakantiehuisjes kom je ze vaak tegen; barrel sauna’s. Prachtige en knusse sauna’s met een unieke ronde vorm, waar je samen (of alleen) volledig kunt ontspannen.

Lees verder

Letterlijk vertaald uit het Engels staat barrel sauna voor ‘een sauna in een grote houten ton’. En laat dit het nu precies zijn! Wil jij hier meer over weten? Lees dan zeker verder.

Lees minder

Barrel sauna’s; een heerlijke plek om tot rust te komen

Wanneer je een lange werkdag hebt gehad en compleet tot rust wil komen, is een barrelsauna een uitermate goede oplossing voor bij jou in de tuin. Niet alleen vermindert een sauna stress, het verbetert ook de gezondheid van je hart en spoelt de gifstoffen uit je lichaam. Het is dus niet alleen heerlijk ontspannen, maar ook nog eens goed voor je gezondheid!  

Doordat dit type sauna rond is, wordt de warmte bij het stoken beter gecirculeerd en heb je geen last van temperatuurverschillen. Hierdoor kunnen meerdere personen evenveel genieten van hetgeen wat de barrel sauna hot tub te bieden heeft. Daarbij is hij veel sneller op de juiste temperatuur dan een rechthoekige sauna. Hierdoor hoef je minder lang te stoken, dat scheelt weer op je rekeningen!  

Hou je van verkoeling achteraf? Kies dan voor een barrelsauna hottub. Hierbij stap je direct vanuit de hitte in een op jouw temperatuur verwarmde hottub. Zo kun je de avond samen romantisch afsluiten, en nog even wat extra rust pakken. Bij tuinhuisjesonline zorgen we dat de hot tub in het design past van de barrel zelf, zodat het een natuurlijk geheel vormt in jouw tuin. 

Kies voor de barrelsauna hottub in de tuin en geniet wanneer je wil van alle voordelen dat het te bieden heeft. Of dit nu alleen is, met je partner, s’ ochtends s’ avonds of doordeweeks. Niets houdt jou nog tegen om wat ik-tijd in te plannen.

Barrel sauna kopen, waar moet je op letten?

Ben je van plan om binnenkort een barrel sauna zelfbouw aan te schaffen? Dan moet je wel weten waar je op moet letten bij de aankoop. Een barrelsauna (met hot tub) is een investering waarbij je goed op de details moet letten. Wij hebben de belangrijkste elementen voor je op een rij gezet.

  • Hoeveel personen moeten er in de barrel sauna passen?
  • Wil je na de sauna ook kunnen bubbelen? Kies dan voor een barrel sauna hot tub.
  • Let ook op de garantieperiode, bij Tuinhuisjesonline is deze 5 jaar.
  • Hoe groot mag de barrel sauna worden? Je wil niet dat hij te groot voor de tuin is.
  • Is de barrel sauna zelfbouw makkelijk in elkaar te zetten? 

Bij een barrel sauna hottub is het belangrijk dat je hier een geschikte plek voor in de tuin hebt. Hou er rekening mee dat deze sauna op een vlakke ondergrond geplaatst moet worden en er voldoende ruimte om de sauna heen is.

Kom je er niet helemaal uit, en wil je weten welke sauna er voor jou geschikt is? Wij snappen dat er erg veel verschillende soorten sauna’s zijn en dat het een investering is. Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij kijken graag met je mee.

Hulp nodig?

Winkelwagen 0

Vertel ons over het product dat u zoekt

Geef enkele details over het product dat u zoekt (gebruiksdoel, oppervlakte, afmetingen, ontwerp, enz.). We nemen zo snel mogelijk contact met u op (meestal dezelfde of de volgende werkdag).

Wilt u dat wij u terugbellen en productadvies geven?

Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je meestal dezelfde of de volgende werkdag terug.