Geopend tot 17:00 uur
mergyte uogyte
Bel om te bestellen

+31616035169

Geopend tot 17:00 uur

Bruikbare informatie

SIPS (Structureel Geïsoleerde Panelen) Gebouwen

SIP’s (Structural Insulated Panels) is een constructietype dat bestaat uit OSB3-panelen en isolatiemateriaal (piepschuim) dat in het midden gaat. Dit constructietype heeft bij ons meestal verticale houten bekleding als extra niveau en wordt gebruikt voor eigentijds ogende tuinkamers en kantoren. 

 

De belangrijkste voordelen van dit soort constructie kunnen als volgt worden samengevat:

1. Gebouwen van hogere kwaliteit met een gegarandeerde levensduur. Het gebouw van uw keuze zal steviger zijn en beter bestand tegen ongunstige weersomstandigheden. Bovendien verliest het hout na verloop van tijd zijn vorm niet – er is geen ruimte voor uitzetten of krimpen.
 2. De beste prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer u kiest voor een gebouw met SIP-constructie, omvat de totale prijs PVC ramen en deuren, dakbedekkingsmateriaal en andere elementen die u anders extra zouden kosten.
 3. Hogere kwaliteit isolatie. Verwacht dat het gebouw betere en duurzamere isolatie heeft, inclusief geavanceerde thermische, geluids- en vochtisolatie.
 4. Gebouwen gemaakt met SIP-technologie hebben een moderne, strakke uitstraling door de verticale bekleding en andere structurele elementen, zoals PVC ramen en deuren.

Bekijk onze PREMIUM modellen gemaakt met SIPS technologie!

Houtskeletbouw

Deze constructie is vergelijkbaar met de SIP-constructie, behalve dat er geen OSB3-panelen en isolatie zijn – alleen de houten paneelconstructie en gevelbekleding. Dit type constructie wordt meestal gebruikt in onze houten garages. 

De paneelconstructie heeft twee opmerkelijke voordelen:

1. Duurzaamheid. De paneelconstructie is luchtdichter dan enkele of dubbele huidconstructies, omdat ze meer lagen heeft die een betere isolatie garanderen.
 2. De montagetijd is korter in vergelijking met enkelwandige constructies, omdat er minder bewegende delen zijn – de panelen zijn groot en het is gemakkelijker ze in elkaar te zetten. 

Dat is een wrap voor bouwtypes, maar als er een vraag onbeantwoord blijft, neem dan telefonisch contact met ons op.

Vertel ons over het product dat u zoekt

Geef enkele details over het product dat u zoekt (gebruiksdoel, oppervlakte, afmetingen, ontwerp, enz.). We nemen zo snel mogelijk contact met u op (meestal dezelfde of de volgende werkdag).

 

Wilt u dat wij u terugbellen en productadvies geven?

Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je meestal dezelfde of de volgende werkdag terug.

Bel om te bestellen

+34932201243

Geopend