Geopend tot 17:00 uur

Price

Oppervlakte

 • 7
Modern Geisoleerd Tuinhuis Broxburn, 27 M²

Denkt u aan een Project?

Wij kunnen u helpen!

Geef ons de details ervan. Wij helpen u graag!

MODERNE TUINHUIZEN

Ontdek onze uitgebreide selectie moderne tuinhuizen die ontworpen zijn om aan al je behoeften te voldoen.

Lees verder

Bij Tuinhuisjesonline zijn we gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit moderne strakke tuinhuizen die functionaliteit en stijl combineren. We hebben dan ook een ruim assortiment moderne tuinhuizen in verschillende maten en stijlen, voor elk budget en elke tuin. Onze moderne strakke tuinhuizen verbeteren de algehele esthetiek van je buitenruimte. De mogelijkheden zijn onmiskenbaar groot bij Tuinhuisjesonline. 

Lees minder

 

Resultaat 1–16 van de 26 resultaten wordt getoond

SHOW FILTERS

Price

Oppervlakte

 • 7

Denkt u aan een project op maat? Wij kunnen u helpen!

Geef ons er details over. Wij helpen u graag!

Modern Geisoleerd Tuinhuis Broxburn, 27 M² 50

Verschillende soorten tuinhuisjes

Als je op zoek bent naar een topklasse volledig geïsoleerde moderne tuinhuis, kijk dan eens naar de indrukwekkende houten tuinverblijven of kies voor een groot SIP tuinhuis zoals de Nicosia van maar liefst 79 m2. Of ben je op zoek naar iets kleiner, gezelliger en goedkoper model? Kijk dan eens naar de tuinhuis Nairobi van 28 m2 welke bestaat uit 2 verdiepingen. Wat je ook zoekt, we hebben het beschikbaar in ons assortiment moderne tuinhuizen. Welk tuinhuis je ook kiest, je kunt gerust zijn in de wetenschap dat het gemaakt is met kwaliteitsmaterialen en met de grootste zorg. Ervaar hoe een modern tuinhuis je buitenruimte omtovert tot een plek van rust en sereniteit, terwijl het ook praktische extra ruimte biedt. Ben je klaar om de tuin van je dromen te creëren met Tuinhuisjesonline?

Belangrijkste kenmerken van SIP huizen

SIP huizen zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je buitenruimte, maar bieden ook diverse praktische voordelen. De meest essentiële voordelen van deze luxe tuinconstructies zijn als volgt: 

<h3>1. Een stijlvolle en praktische aanvulling op je woonomgeving</h3>

Een van de grootste voordelen van moderne tuinhuizen is dat ze een esthetisch aantrekkelijk en functioneel alternatief bieden voor traditionele woningen. Je profiteert van een kostenbesparende oplossing zonder in te leveren op voorzieningen of comfort. Met een doordachte indeling kun je in jouw tuinhuis van alle gemakken genieten.

Een voordeligere keuze dan een traditionele woning

De constructie en installatie van moderne tuinhuizen zijn vaak eenvoudiger dan die van een standaardwoning, waardoor je aanzienlijk kunt besparen. Deze eenvoud resulteert niet alleen in een snellere realisatie, maar ook in lagere kosten.

Flexibiliteit in functie en ontwerp

Moderne tuinhuizen bieden de vrijheid om ze aan te passen aan jouw specifieke wensen. Of je nu op zoek bent naar een zomerhuis, een thuiskantoor, een garage of opbergruimte, met een tuinhuis kun je diverse functies en ontwerpen realiseren.

SIP paneelhuis projecten: van ontwerp tot oplevering

SIP (Structural Insulated Panels) paneelhuizen combineren efficiëntie, duurzaamheid en een snelle bouwtijd. Het traject van een SIP paneelhuis project doorloopt diverse essentiële fasen:

 • Visie: Uitwerking van jouw woonwensen en eisen.
 • Ontwerp: Vertaling van de visie naar een concreet en praktisch design.
 • Bouwplan: Het ontwerp wordt omgezet in een uitvoerbaar bouwplan.
 • Productie: De SIP panelen worden op maat gemaakt en voorbereid voor installatie.
 • Installatie: De op maat gemaakte panelen worden op locatie geïnstalleerd.
 • Samenwerking: Gedurende het proces wordt er nauw samengewerkt met professionals zoals architecten, ingenieurs en bouwvakkers.
 • Oplevering: De sleuteloverhandiging van een energiezuinige, comfortabele en duurzame woning.

Met de innovatieve technologie van SIP panelen tuinhuizen, verandert jouw droomhuis van een idee naar realiteit in een gestroomlijnd en efficiënt proces.

Gecombineerde structurele en isolerende eigenschappen

In de kern is een SIP-paneel een geavanceerd composietmateriaal dat zowel structurele als isolerende eigenschappen combineert. Dit biedt een efficiënte alles-in-één oplossing voor de bouwsector en maakt het onderscheidend van traditionele bouwmethoden.

Efficiëntie in bouwtijd

In vergelijking met traditionele bouwmethoden biedt SIP een aanzienlijke tijdsbesparing. Waar de conventionele bouw vaak afhankelijk is van meerdere stappen en verschillende materialen voor structuur en isolatie, combineert SIP beide in één stap. Dit leidt tot een snellere bouwtijd en vermindert de kans op fouten tijdens de constructiebouw.

Energiezuinigheid en thermische efficiënti

SIP-panelen zijn doorgaans energiezuiniger dan traditionele bouwmethoden. Dankzij de geïntegreerde isolatie en strakke pasvorm minimaliseren ze koudebruggen. En dat resulteert in een betere thermische efficiëntie van het gebouw en lagere energiekosten voor verwarming en koeling.

Duurzaamheid en bestendigheid

De SIP-technologie is ook opmerkelijk duurzaam. Panelen zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden en de risico’s van schimmelvorming en vocht zijn aanzienlijk verminderd. Hierdoor hebben structuren gebouwd met SIP-panelen een langere levensduur en vereisen ze minder onderhoud dan traditioneel gebouwde gebouwen. De goed geïsoleerde moderne strakke tuinhuizen verminderen bovendien de energiekosten en ook je ecologische voetafdruk,

Waar aan denken bij het kiezen van een tuinhuis?

We adviseren je om onderstaande punten in overweging te nemen, zodat je investering vruchten afwerpt en je er jarenlang plezier van hebt. 

 • Grootte: lengte, breedte en hoogte. Kies een tuinhuis dat groot genoeg is voor het doel ervan.
 • Design en indeling: aan welke eisen moet het huisje voldoen? Kies een vorm die bij de stijl van de tuin past.
 • Keuze van materialen: hout, metaal of kunststof? Denk hierbij ook aan het onderhoud en niet te vergeten de keuze van de dakbedekking.
 • Afwerking en kleuropties: kies de kleur die past bij je huis, maar ook bij de tuininrichting. 

Wat is belangrijk om op te letten vóór de bouw?

Bij het voorbereiden op de bouw van moderne tuinhuizen, SIP tuinhuizen en houten tuinhuisjes, zijn er diverse belangrijke punten waar je moet op letten: 

 • Grondvoorbereiding: Zorg ervoor dat het bouwterrein egaal en stevig is, vrij van obstakels en gereed voor de fundering.
 • Vergunningen: Controleer lokale bouwvoorschriften en regelgeving en zorg dat je de benodigde vergunningen verkrijgt vóór de start van de bouw. Houd rekening dat een bouwvergunningen enige tijd in beslag kan nemen.
 • Materiaalkeuze: Overweeg de duurzaamheid, onderhoudsvereisten en esthetiek van de gekozen materialen, vooral bij de keuze tussen SIP en hout.
 • Isolatie: Bij SIP tuinhuizen is dit geïntegreerd, maar voor houten tuinhuizen moet je de isolatie apart overwegen voor energie-efficiëntie.
 • Ontwatering: Plan voor een goede afwatering rondom het tuinhuis om waterophoping en mogelijke schade te voorkomen.
 • Toegankelijkheid: Zorg voor voldoende ruimte en toegang voor bouwvoertuigen en -materiaal tijdens het bouwproces.
 • Toekomstige uitbreidingen: Denk vooruit over eventuele latere aanpassingen of uitbreidingen en houd hier in het initiële ontwerp al rekening mee.

Door deze zeven zaken vooraf grondig te overwegen, leg je de basis voor een soepel bouwproces en een duurzaam en functioneel tuinhuis.

De moderne tuinhuizen prijzen verkend

Bij het verkennen van moderne tuinhuizen prijzen, wil Tuinhuisjesonline je assisteren om de beste keuze te maken binnen jouw budget. Moderne tuinhuisjes kunnen variëren in prijs, maar bij ons vind je altijd een uitgebalanceerde mix van kwaliteit en kostenefficiëntie. Maak kennis met onze moderne tuinhuizen prijzen en ontdek dat een stijlvol en functioneel tuinhuis voor jou bereikbaar is. Je hebt al vanaf 2.500 euro een klein houten tuinhuisje. Ga je voor meer luxe, meer comfort en een grotere ruimte dan lopen de prijzen op. Maar dan heb je ook bijvoorbeeld een tuinhuis met overkapping, SIP geïsoleerd en maar liefst 119 m2 ruimte. Een extra woning in de tuin. Start vandaag nog jouw reis naar een verfijnd buitendesign en bekijk onze aantrekkelijke opties.

Solide constructie, duurzaam en 5 jaar garantie

Elk modern strak tuinhuis wordt gemaakt door bekwame vakmensen met de ervaring die nodig is om robuuste en supersterke tuinhuizen te bouwen die zelfs de meest extreme weersomstandigheden kunnen weerstaan. Dus van onze moderne tuinhuizen die als thuiskantoor dienen tot onze kleinere modellen, allen zijn ontworpen met structurele integriteit in het achterhoofd. Van de basis tot de bekleding en het dak, je kunt er zeker van zijn dat een modern strak tuinhuis van Tuinhuisjesonline lang meegaat. 

Daarom hebben al onze moderne tuinhuizen de garantie van 5 jaar tegen rot, bederf en insectenplagen. Door gebruik te maken van hoogwaardig Europees hout, voorzien van sterke, weerbestendige tand- en groefbekleding, zijn onze tuinhuisjes gebouwd om de tand des tijds te doorstaan. Naast een reeks opties voor zaken als de grootte van de cabine en raambeglazing, kun je er ook voor kiezen om een modern strak tuinhuis op maat te laten maken. 

Waarom kiezen voor Tuinhuisjesonline.nl?

Tuinhuisjesonline.nl is een deskundig team gespecialiseerd in tuinhuizen en diverse bouwoplossingen waarmee elke klant een huisproject kan realiseren dat perfect aansluit op zijn of haar wensen. Laat je dan ook inspireren door de verschillende designs en maak jouw tuin compleet met een statement piece dat zowel elegant als praktisch is. 

Meer weten over onze houten of SIP tuinhuizen? Neem gerust contact op met Tuinhuisjesonline. We bieden tal van opties om jouw visie te verwezenlijken. Onze eigentijdse tuinverblijven kunnen zelfs gebruikt worden als kantoor aan huis, studio, bioscoop of als fitnessruimte. Waarom wacht je nog? Verander jouw tuin in een veelzijdige ruimte waar je jarenlang van geniet. 

Wilt u dat wij u terugbellen en productadvies geven?

Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je meestal dezelfde of de volgende werkdag terug.

Vertel ons over het product dat u zoekt

Geef enkele details over het product dat u zoekt (gebruiksdoel, oppervlakte, afmetingen, ontwerp, enz.). We nemen zo snel mogelijk contact met u op (meestal dezelfde of de volgende werkdag).

 

Bel om te bestellen

+34932201243

Geopend