AL ONZE BESTAANDE PROJECTEN KUNNEN GRATIS AAN UW BEHOEFTEN WORDEN GEWIJZIGD EN AANGEPASTE!

Levering

mergyte uogyte
Bel om te bestellen

+31616035169

Morgen 08:00 geopend

Bruikbare informatie

Plaats van levering

Onze producten kunnen worden geleverd in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Europa, maar ook wereldwijd. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over wereldwijde levering.

Leveringsprijzen

Leveringen naar het Verenigd Koninkrijk zijn gratis naar het grootste deel van het vasteland. Leveringen naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje zijn gratis naar het grootste deel van het vasteland.

Voor leveringen naar andere Europese landen en de rest van de wereld kunt u de prijzen controleren door contact met ons op te nemen. Voor leveringen in moeilijk bereikbare gebieden kan een extra vergoeding worden gevraagd (Zie “Is mijn gebied moeilijk bereikbaar?”).

Is het uitladen inbegrepen in de prijs? Op het grondgebied van het Verenigd Koninkrijk vragen wij geen handmatige hulp bij het uitladen. Het lossen is gratis en in de prijs inbegrepen. Alle vrachtwagens die voor het vervoer van onze producten worden gebruikt, beschikken over vorkheftrucks voor het lossen. Uw product wordt dus verzegeld geleverd op de voor u meest geschikte plaats. In andere gebieden bieden wij geen losdiensten aan. Het lossen van uw product wordt verzorgd wanneer u de totale prijs ervoor betaalt door ons te bellen of een bankoverschrijving te doen.

Leveringstermijn

De leveringstermijn van producten in voorraad bedraagt 2-3 weken (afhankelijk van de punt van bestemming), en 4-6 weken voor producten die niet in voorraad zijn; voor producten op maat bedraagt de leveringstermijn 4-8 weken. Houd er rekening mee dat de leveringstermijn afhankelijk is van seizoensgebonden factoren, daarom dient u dit na te vragen bij uw sales manager.

Wanneer kan ik de levering verwachten?

Wanneer uw bestelling is bevestigd, zullen wij u op de hoogte stellen van het aantal weken waarin de levering van uw product kan worden verwacht. Vervolgens zal het leveringsbedrijf u informeren wanneer het product klaar is voor levering en over de dag waarop het kan worden verwacht. Binnen 1-4 dagen voor de datum van levering wordt u opnieuw gecontacteerd om na te gaan of u akkoord gaat met de voorgestelde leveringsdatum of deze wenst te wijzigen.

Levering op de stoep

De bestelde producten worden geleverd aan de dichtstbijzijnde stoeprand op het opgegeven adres. Op het afleveradres zullen onze chauffeurs hun voertuig zo dicht mogelijk parkeren en de goederen veilig op de stoeprand uitladen op een plaats waar de pallet, de chauffeur en het voertuig veilig zijn. Wij kunnen alleen stoepranden leveren. Onze ervaren chauffeurs zullen alle nodige assistentie verlenen om de goederen zo dicht mogelijk bij het gevraagde adres te lossen.

Is mijn gebied geclassificeerd als moeilijk bereikbaar?

Een moeilijk bereikbaar gebied is een gebied dat niet bereikbaar is voor onze vrachtwagens vanwege de wegen of de grootte van het gebied. In het Verenigd Koninkrijk worden onze producten geleverd in vrachtwagens van 2,5 m breed, 10 m lang en 2,5 m hoog. Bovendien is aan elke kant van de vrachtwagen een extra meter nodig om het voertuig tijdens het lossen te stabiliseren. Als u niet zeker weet of uw leveringslocatie moeilijk bereikbaar is, neem dan vooraf contact met ons op. Voor leveringen in moeilijk bereikbare gebieden worden extra kosten in rekening gebracht. Voor meer informatie over levering kunt u contact opnemen met onze klantenservice op nummer +31858085026 (maandag – vrijdag 8.00 – 17.00 uur) of per e-mail info@tuinhuisjesonline.nl.

Winkelwagen 0

Vertel ons over het product dat u zoekt

Geef enkele details over het product dat u zoekt (gebruiksdoel, oppervlakte, afmetingen, ontwerp, enz.). We nemen zo snel mogelijk contact met u op (meestal dezelfde of de volgende werkdag).

Wilt u dat wij u terugbellen en productadvies geven?

Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je meestal dezelfde of de volgende werkdag terug.