Morgen 08:00 geopend
mergyte uogyte
Bel om te bestellen

+31616035169

Morgen 08:00 geopend

Bruikbare informatie

EPDM Rubber Dakbedekking

EPDM is het originele EPDM dakbedekkingssysteem en wordt erkend als een van de meest betrouwbare, duurzame en duurzame materialen voor uw plat dak. Het EPDM-dakbedekkingssysteem biedt een ultieme levensduur, met een bewezen staat van dienst van meer dan 50 jaar. 

Dakbedekkingssystemen zijn de perfecte oplossing voor de reparatie van uw garage, schuur of plat dak. De volledig verlijmde toepassing maakt installatie op elke dakhelling mogelijk. Het milieuvriendelijke systeem wordt vervaardigd door Carlisle-Syntec, die in de jaren 1960 pionierde met EPDM-dakbedekkingssystemen.

Specificatie

Het EPDM-rubberdakmembraan wordt verkocht per strekkende meter uit grote voorgevormde platen die beginnen bij een breedte van 0,5 meter en toenemen in stappen van 0,5 meter tot een lengte van 30,5 meter bij een breedte van 15,25 meter. Zolang het dak deze afmetingen niet overschrijdt, hoeft er dus niet ter plaatse te worden gevoegd en is ClassicBond EPDM de beste keuze voor een snelle en eenvoudige installatie.

Waarom EPDM kiezen?

Het ClassicBond daksysteem is ontworpen om kosteneffectief te zijn en veel gemakkelijker te installeren dan traditionele doe-het-zelf daksystemen, waardoor u zowel tijd als geld bespaart. Voor de meeste toepassingen wordt het membraan op maat van uw dak gesneden en in één stuk geleverd, afgewerkt met de juiste druipranden, stoepranden en muuropstanden. Het membraan is uitstekend bestand tegen extreme temperaturen, UV en veroudering, en kan zonder hitte of vuur worden aangebracht.

BBA-gecertificeerd en de voorkeur van dakdekkers, ClassicBond is voelbaar plooibaarder, leigrijs van kleur en is de ideale EPDM-rubber dakbedekking voor zowel grote als kleine platte daken.

Met onderhoudsvrije eigenschappen is het EPDM-membraan sterk maar licht en wordt het niet beïnvloed door extreme temperaturen. Binnen het temperatuurbereik van -40ºC tot +120ºC zal het membraan niet barsten, afbladderen of splijten. 

Om te bestellen selecteert u hierboven de gewenste maat en voegt u deze toe aan uw winkelmandje. Als u meer informatie wenst of uw specifieke wensen wilt bespreken met een van onze deskundige medewerkers of bel ons op 

Vertel ons over het product dat u zoekt

Geef enkele details over het product dat u zoekt (gebruiksdoel, oppervlakte, afmetingen, ontwerp, enz.). We nemen zo snel mogelijk contact met u op (meestal dezelfde of de volgende werkdag).

 

Wilt u dat wij u terugbellen en productadvies geven?

Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je meestal dezelfde of de volgende werkdag terug.

Bel om te bestellen

+34932201243

Gesloten