AL ONZE BESTAANDE PROJECTEN KUNNEN GRATIS AAN UW BEHOEFTEN WORDEN GEWIJZIGD EN AANGEPASTE!

Isolatie

mergyte uogyte
Bel om te bestellen

+31616035169

Morgen 08:00 geopend

Bruikbare informatie

SIP-panelen worden gelijmd, vervaardigd en anderszins verwerkt door de eigen vakmensen in onze SIP-panelenfabriek. Wij kunnen u twee soorten SIP-panelen aanbieden. De specificaties en kenmerken van SIP OSB- en SIP MgO-panelen vindt u hieronder. De door ons aangeboden SIP OSB en SIP MgO panelen hebben een vulling van neopreen/grafiet polystyreen, een product dat betere thermische eigenschappen biedt dan conventioneel wit polystyreen.

De standaarddikte van polystyreen die wij voor wanden gebruiken is 100 mm EPS NEO + OSB-plaat 12 mm of MgO-plaat 9 mm voor een totale wanddikte van 124 mm met een OSB SIP-paneel of 118 mm met een MgO SIP-paneel. Wij gebruiken 150 mm EPS Neo/graphite polystyreen en OSB-panelen van 12 mm of 9 mm MgO-panelen om een OSB SIP-paneel van 174 mm of een MgO SIP-paneel van 168 mm te maken voor het dak.

De dikte van het polystyreen kan worden aangepast aan individuele eisen; het is ook verkrijgbaar in dunnere en zelfs dikkere maten tegen meerprijs of gratis, afhankelijk van de gewenste dikte. Ook OSB-platen en MgO-platen kunnen naar wens van de klant dikker of dunner worden gemaakt, al dan niet tegen meerprijs, afhankelijk van de gekozen dikte. SIP (Structural Insulation Panel) is een drielaags bouwproduct dat bestaat uit twee OSB-platen (oriented strand boards) en in het midden ingeklemd polystyreenschuim. Samen vormen de SIP’s een zeer sterk en thermisch geïsoleerd raamwerk met uitzonderlijk hoge belastbaarheid, goede druk- en buigvastheid en vooral thermische isolatie.

De SIP-technologie is de snelste, eenvoudigste en goedkoopste manier om een hoge energie-efficiëntie te bereiken.

De hele structuur van uw passiefhuis zal dunner en tegelijkertijd warmer zijn in vergelijking met traditionele bouwmethoden, minder hulpbronnen vergen en geen zware machines of ingewikkelde bouwwerkzaamheden vereisen. Dit is een innovatief alternatief dat alle bouwnormen uitdaagt. SIP-panelen worden gebruikt voor buitenmuren, dak, plafonds, vloeren en interne scheidingswanden.

MgO panelen

SipLand MgO panelen van uitzonderlijk hoge kwaliteit vormen de kern van uw thermisch efficiënt gebouw. MgO SIP (magnesiumoxide paneel) is een drielaags bouwproduct bestaande uit twee magnesiumoxide panelen (MgO) en daartussen verlijmd polystyreenschuim. Door de MGO-panelen te combineren tot één geheel ontstaat een nog sterkere en meer thermisch geïsoleerde structuur met brandklasse A, met goede akoestische isolatie-eigenschappen, waterbestendigheid, uitstekende dragende eigenschappen, goede weerstand tegen samendrukken en buigen en vooral thermische isolatieprestaties.

Bouwen in alle seizoenen – MgO SIP’s zijn bestand tegen zowel water als kou, zodat uw project in alle weersomstandigheden kan worden ontwikkeld. De panelen worden aangeboden in controleerbare afmetingen, wat de installatie bij sterke wind vergemakkelijkt.

SIP MGO-PANELEN EN HUN VOORDELEN

  • Brandklasse 1A, wat betekent dat deze panelen in dezelfde brandbaarheidsklasse vallen als traditionele blokken.
  • Ultrasterke en warme constructie van muren, waardoor de muren onmiddellijk warm zijn en een dunne isolatielaag volstaat.
  • Dankzij de uitstekende geluidsisolatie kunnen de panelen worden gebruikt voor interne afscheidingen.
  • Magnesiumpanelen zijn anorganisch en daarom bestand tegen schimmel en verschillende plagen.
  • Het product is milieuvriendelijk, niet schadelijk voor de gezondheid en asbestvrij.
  • MgO-platen zijn zeer goed bestand tegen water, omdat ze ondoordringbaar zijn. De platen blijven structureel en vormvast, zelfs als ze nat zijn. Ze zwellen niet op, trekken niet krom en delamineren niet. Ze beschermen zelfs tegen vocht onder keldervloerplanken. Die voordelen maken MgO Sips een veel beter product in de markt.
Winkelwagen 0

Vertel ons over het product dat u zoekt

Geef enkele details over het product dat u zoekt (gebruiksdoel, oppervlakte, afmetingen, ontwerp, enz.). We nemen zo snel mogelijk contact met u op (meestal dezelfde of de volgende werkdag).

Wilt u dat wij u terugbellen en productadvies geven?

Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je meestal dezelfde of de volgende werkdag terug.