Morgen 08:00 geopend

Price

Oppervlakte

 • 1
 • 2
 • 1
Aluminium Dubbele Carport Belsay, 34 M²

Denkt u aan een Project?

Wij kunnen u helpen!

Geef ons de details ervan. Wij helpen u graag!

CARPORTS BOUWPAKKET

Stel…. Je hebt een mooie ruimte naast je huis om een carport of overkapping te bouwen, maar je weet niet waar je moet beginnen, of wat je allemaal nodig hebt.

Lees verder

Komt dit je bekend voor en ben je op zoek naar hoge kwaliteit carports en overkappingen? Dan ben je bij tuinhuisjesonline aan het juiste adres. Wij leveren handige bouwpakketten bij jou thuis voor de deur af en zorgen dat je met de juiste handleidingen direct aan de slag kunt. Wil je hier meer over weten? Lees dan zeker even verder.

Lees minder

Toont alle 7 resultaten

SHOW FILTERS

Price

Oppervlakte

 • 1
 • 2
 • 1

Denkt u aan een project op maat? Wij kunnen u helpen!

Geef ons er details over. Wij helpen u graag!

Aluminium Dubbele Carport Belsay, 34 M² 23

Carports op maat; de vele voordelen

Een carport op maat is de ideale oplossing wanneer je jouw auto of camper wil beschermen tegen vuil of vervelende beschadigingen, maar je een afwijkende maat nodig hebt. Maar dat zijn zeker niet de enige voordelen van de carports en overkappingen bij tuinhuisjesonline.

 • Een carport op maat past perfect in jouw tuin
 • Je hebt geen last meer van verkleuringen door de zon
 • Je hebt geen last meer van vieze plak uit bomen
 • Kleine steentjes zullen onder een carport moeilijker je auto beschadigen
 • Voorkom dat door sneeuw en regen onderdelen van de auto gaan roesten
 • Op de lange termijn zal de carport dus geld schelen

Veel mensen kiezen ervoor om hun camper of motor in een winteropslag te stallen. Hier kan van alles gebeuren, je hebt allereerst geen overzicht over je voertuig, en een kleine beschadiging is zo gemaakt. Met een carports bouwpakket maak je de carport eenvoudig thuis, waardoor je veel meer controle over je voertuig hebt. Genoeg voordelen dus om een carport op maat te overwegen! 

Het enige nadeel van een carport op maat is dat het een stukje ten koste gaat van je tuin. Dit kan voor sommigen als verloren ruimte aanvoelen. Maar wanneer je het ons vraagt is dit het meer dan waard. Deze investering zorgt voor een

Houten carport bouwpakket voor de doe het zelver 

Vind je het leuk om te klussen en heb je wel wat technisch inzicht? Onze camper carport bouwpakket hout is aan de hand van onze handleiding erg makkelijk om in elkaar te zetten. Zelf wanneer je weinig klus ervaring hebt, moet je er een mooie en stabiele houten carport mee kunnen maken. 

De carport die wij aanbieden is een vrijstaande carport, dit houdt in dat deze volledig zelfstandig en los van het huis staat. Dit is daarmee ook de meest conventionele carport die je kunt bestellen. Het afdak leunt op vier (of zelfs meer) palen en kan zo naast of achter jouw huis geplaatst worden. Daarbij zit er in onze carport kit ook de volledige buitenafwerking, denk hierbij aan buitenmuren, dakbedekking en een stalen gootsysteem. Zo gaat jouw carport het meest lang mee en blijft het kwalitatief goed.

Kom je er niet helemaal uit, en wil je weten of een camper carport bouwpakket hout voor jou geschikt is? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij kijken graag even met je mee naar de situatie en geven gepast advies.

Dubbele carport

Een carport is een praktische en betaalbare manier om jouw auto te beschermen tegen weersinvloeden. Met een carport kan je jouw auto beschermen tegen regen, hagel en sneeuw, terwijl je ook extra overdekte ruimte toevoegt aan jouw huis.
Als je op zoek bent naar extra ruimte om 2 auto’s te parkeren, kan je overwegen om een carport met dubbele capaciteit te kiezen in plaats van een enkele carport. Zo hoef je geen extra geld uit te geven aan het bouwen van een extra garage. Een dubbele carport biedt plaats aan twee auto’s tegelijkertijd, waardoor je meer ruimte hebt op jouw oprit en de straat.

Bij het kiezen van een carport, is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen. Je wilt ervoor zorgen dat de carport groot genoeg is om jouw auto’s te huisvesten, terwijl je ook rekening houdt met eventuele toekomstige aankopen van voertuigen. Zorg ervoor dat de carport ook past bij de stijl van jouw huis en de omgeving, bijvoorbeeld een carport van hout of van aluminium.

Een carport kan ook worden aangepast met een veranda. Dit biedt extra overdekte ruimte en een plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Met een veranda toevoeging kan je jouw carport transformeren tot een multifunctionele ruimte die het hele jaar door gebruikt kan worden.

Montage van een carport kan variëren afhankelijk van het model en de leverancier. Sommige carports worden geleverd in prefab kits die gemakkelijk te monteren zijn, terwijl andere carports op maat worden gemaakt en professionele installatie vereisen. Zorg ervoor dat je de instructies zorgvuldig leest en volgt bij het monteren van jouw carport. Als je niet zeker bent over het monteren, kan je altijd een professional inhuren om het voor je te doen.

Kortom, een carport is een praktische en stijlvolle toevoeging aan jouw woning. Door rekening te houden met de afmetingen, veranda opties en montage, kan je de perfecte carport vinden voor jouw behoeften. Met de juiste zorg en onderhoud, zal jouw carport jouw auto beschermen en extra ruimte toevoegen aan jouw huis voor jarenlang plezier.

Houten carports

Houten carports zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame manier om hun auto te beschermen tegen weersinvloeden. Hout is een natuurlijk en duurzaam materiaal dat goed past bij de meeste woningen. Een houten carport kan worden aangepast aan de stijl en het ontwerp van jouw huis, waardoor ze niet alleen praktisch zijn, maar ook visueel aantrekkelijk. Bovendien bieden ze een goede bescherming tegen de zon en regen, waardoor jouw auto langer meegaat en minder snel beschadigt raakt. Wil jij een houten carport kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wilt u dat wij u terugbellen en productadvies geven?

Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je meestal dezelfde of de volgende werkdag terug.

Vertel ons over het product dat u zoekt

Geef enkele details over het product dat u zoekt (gebruiksdoel, oppervlakte, afmetingen, ontwerp, enz.). We nemen zo snel mogelijk contact met u op (meestal dezelfde of de volgende werkdag).

 

Bel om te bestellen

+34932201243

Gesloten